Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Terapii complementare

Terapiile complementare reprezinta totalitatea metodelor terapeutice neconventionale holistice, cu rol de a preveni si combate dezechilibrele din viata noastra, oferind un mod de viata care cuprinde modalitati ce ne ajuta sa dezvoltam putere interioara si sa avem atitudinea corespunzatoare pentru a trece mai usor peste problemele cauzate de diferiti factori. Impreuna cu tratamentul recomandat de medicina alopata intregesc si accelereaza procesul terapeutic a persoanelor care manifesta constient sau inconstient dezechilibre, la nivel fizic, energetic, emotional, mental.

Consiliere terapeutica

Qigong

Consiliere sprituala

Qigong

Meditatia

Qigong

Tehnici energetice

energieTot ceea ce este in jurul si in interiorul nostru este o forma de energie sub diferite aspecte, mai densa sau mai rarefiata.

Masaj

Qigong

Reflexologie plantara

ReflexologieTalpile sunt asa-zise "puncte" cheie in manevrele generatoare de relaxare, deoarece conform principiului reflexogen (asemenea palmelor, urechilor, coloanei vertebrale, etc) actioneaza asupra intregului organism. Pe baza acestui principiu functioneaza reflexoterapia, care aplicata corect produce nu doar efecte de relaxare si eliminare a stresului, ci constituie un mijloc de terapie recunoscut si practicat in Orient inca din timpuri stravechi.

Miscare terapeutica, energetica si de relaxare

Qigong

Apa KANGEN

Qigong

Alimentatie naturala

alimentatie naturalaAlimentatia naturala sau hrana vie reprezinta un mod de viata, un pas pe scara evolutiei noastre ca gest de cunoastere al naturii inconjuratoare, de respect pentru regnurile animal, vegetal, mineral si de integrare armonioasa a fiintei umane in cosmos Omul reprezinta legatura dintre Cer si Pamint...

Produse GANO EXCEL

gano excel Ganoderma Lucidum (reishi sau lingzhi) folosita de mii de ani in medicina traditionala chineza, numita de poporul chinez si "Regele miraculos al plantelor" este cautata pentru proprietatile sale medicinale foarte puternice: sporeste longevitatea ("elixirul tineretii eterne"); intareste sistemul imunitar; echilibreaza functiile organismului (scaneaza, detoxifica, fortifica organele interne); mentine echilibrul endocrin; curata colonul, grasimile si toxinele din intregul organism.
In prezent aceasta ciuperca se gaseste prelucrata sub forma de pulbere, in stare pura sau in amestec, in diferitele produse oferite de firma GANO EXCEL: capsule terapeutice, inlocuitor cafea, ceai, ciocolata, cosmetice, etc.