Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel
Despre Ganoderma Produse Independenta Financiara Contact

Ganoderma Lucidum

"Ganoderma Lucidum" este cea mai frumoasa ciuperca din lume. Din cele 200 de specii de ciuperci, doar sase au o mare valoare terapeutica. Ganoderma este denumirea stiintifica a ciupercilor. Leow Soon Seng considera ca Gano Excel se va înalta în lumea acestei industrii ca cel mai important actor.

Ganoderma Lucidum - este numele stiintific al ciupercii Reishi, care face parte din grupul „Polyporaceae” al familiei Fungi. Sinonime cu Ganoderma

„Ganoderma Lucidum” apare în 6 culori diferite, dar cea mai raspândita este cea rosie. Aceasta este cultivata în America de Nord, China, Taiwan, Japonia si Korea.

„Ganoderma Lucidum” este cea mai frumoasa ciuperca din lume. Când este tânara are o nuanta de rosu chinezesc, galben deschis si alb. Mai târziu dispar nuantele de alb si galben, si se transforma în rosu închis spre maro; dar si asa ramâne la fel de frumoasa si unica. Trunchiul sau tine câteva luni chiar.

Aceasta ciuperca magica este cunoscuta ca si Reishi sau Ling zhi care înseamna „iarba potentei spirituale”.

Alti împarati chinezi au denumit-o: „Planta Tineretii”, „Planta lui Dumnezeu”, sau „Elixirul Eternitatii”...

Dr. Kazuhiko Asai sustine ca ciuperca miraculoasa este mai puternica de zece ori decât Ginsengul. Ea contine mai mult de 200 elemente active iar folosirea ei nu provoaca efecte negative.

CULTIVAREA GANODERMEI LUCIDUM

Destul de rara, în Japonia, era consumata doar de familia regala, oamenii de rând care încercau sa o taie, li se taia mâna. Plantatie Ganoderma

Acum, prin metodele moderne de cultivare Ganoderma a devenit disponibila pentru toata lumea.

În anul 1970, dr. Yukio Naoi, de la „Institutul de Cercetari Stiintifice Foodstuff” al Universitatii din Kyoto, a folosit „metoda cultivarii prin separarea sporilor” pentru colectarea cu succes a Ganodermei, metoda ce a fost introdusa în China în 1975.

Deoarece climatul si conditiile solului de aici sunt ideale, aceasta tehnica de cultivare a fost adoptata la scara larga. Pornind de la interesul fata cultivarea anumitor specii de Ganoderma în plantatii, în 1983, Leow Soon Seng, vicepresedinte Gano Excel Malaezia, a initiat un program de cercetare a posibilitatii cultivarii acestei ciuperci si în Malaezia.

Datorita unei temperaturi ce se mentine constant între 28° C si 32°C si a unui nivel optim de umiditate a aerului, cultivarea prin aceasta tehnica a dat rezultate deosebite.

Din cele 200 de specii de ciuperci, doar sase au o mare valoare terapeutica. Ca urmare, din acestea sase este produsa Ganoderma Gano Excel. Nu întâmplator, cele sase specii superioare (în forma de creier, plamân, inima, ficat, pancreas si rinichi) actioneaza holistic asupra întregului corp, pornind de la sistemul osos, la sânge, inima, zona musculara. Ele au o acoperire totala asupra corpului în proportie de 100%.

Elementul principal pentru asigurarea unei productii de calitate a Ganodermei este un mediu potrivit.

Firma Gano Excel este proprietara celei mai mari plantatii organice de Ganoderma din lume. Plantatia are la baza conceptul de protejare a mediului.

Serele utilizeaza o tehnologie complexa si moderna. Metodele pentru o cultivare corecta si ambientul adecvat constituie elemente esentiale pentru obtinerea unei productii de Ganoderma cu înalta valoare terapeutica.

O buna practica de fabricatie

Fabrica Ganoderma, prin obtinerea certificatelor internationale, asigura conformitatea produselor Gano Excel cu standardele internationale.

Productia

La firma Gano Excel nu compromitem niciodata calitatea si eficienta produselor noastre. Un sistem eficient de productie si un personal cu o înalta calificare profesionala asigura respectarea normelor celor mai riguroase, de calitate a produselor si un flux de productie neîntrerupt pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri.

Productia Ganoderma

Controlul calitatii

Gano Excel pune un accent cu totul special pe controlul calitatii la nivelul fiecarui segment, începând cu etapa cultivarii, pâna la cea a împachetarii. Nu admitem nici un compromis în ceea ce priveste calitatea întrucât tocmai acesta este principiul care calauzeste în mod statornic activitatea cercetatorilor si echipei de control a calitatii.
Tehnologie ultra-moderna

Prin faptul ca urmarim cu fermitate obtinerea un nivel de excelenta la fiecare etapa a operatiunilor noastre, pornind de la tehnologia complexa si ultra-moderna pe care o folosim, reusim ca rezultatele activitatii noastre sa se concretizeze în produse de înalta calitate care raspund exigentelor clientilor. Cercetare si dezvoltare

Gano Excel urmareste cu vie atentie cele mai recente tendinte ale pietii, examinând oportunitatea inovarii si dezvoltarii unor noi produse care sa vina în întâmpinarea cererii. Departamentul nostru de cercetare si dezvoltare îsi mentine angajamentul hotarât de a mentine un înalt nivel concurential si de a raspunde cu succes problemelor acestui mileniu.

  • Elementul principal pentru asigurarea unei productii de calitate a Ganodermei este un mediu potrivit.
  • Cultura este 100 % organica, ca mediu de plantatie este utilizat compostul din sol argilos si coji de plante, faina de orez brun integral si rumegus de arbore de cauciuc .
  • Expunerea la soare este si ea controlata astfel încât sa se asigure conservarea proprietatilor terapeutice.
  • Perioada de maturizare a Ganodermei dureaza trei luni, pâna când proprietatile ciupercii ajung la valori maxime, dupa care se recolteaza sub o atenta supraveghere
  • Nu sunt folosite chimicale, pesticide sau hormoni.

Cea mai moderna si sofisticata tehnologie la toate nivelurile: cultivare, productie C&D

Ganoderma este denumirea stiintifica a ciupercilor. Exista aproximativ 2500 de specii de Ganoderma în lume iar numarul acestora creste pe masura ce oamenii de stiinta descopera alte si alte specii. Aceste descoperiri actioneaza ca un catalizator pentru activitatea de cercetare a Ganodermei de catre compania Gano Excel.

Pornind de la interesul fata de cultivarea anumitor specii de Ganoderma în plantatii, domnul Leow Soon Seng si-a început, în anul 1983, cercetarea asupra diverselor specii de ciuperci din Malaezia.

El a descoperit ca temperatura (28-32 Celsius) si nivelul de umiditate al Malaeziei sunt foarte favorabile cultivarii Ganodermei. Dupa efectuarea unor diferite teste si experiente, el a descoperit ca Ganoderma Lucidum are cea mai mare valoare terapeutica comparata cu celelalte tipuri de ciuperci. Din cele 200 de specii de ciuperci Gano, doar sase au o mare valoare terapeutica. Ca urmare, din acestea sase specii superioare, avea sa se produca Ganoderma Gano Excel.

Domnul Leow a adoptat cultura tesutului si metoda 100% organica de cultivare a Ganodermei. El utilizeaza compost din sol argilos si coji de plante, faina de orez integral si rumegus de arbore de cauciuc ca mediu de plantare.

Prin utilizarea unei tehnologii moderne si complexe la toate nivelele, respectiv cultivare, productie, C&D, si dreptul de marketing, dl. Leow Soon Seng, care are si calitatea de Presedinte, considera ca Gano-Excel se va înalta în lumea acestei industrii ca cel mai important actor.