Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel
Despre Ganoderma Produse Independenta Financiara Contact

De ce Medicina Traditionala Chineza considera Ganoderma panaceul multor boli

Studii care vin sa întareasca argumentele prin care Ganoderma, a fost denumita „Ciuperca Nemuririi”.

Iata câteva studii medico-stiintifice care vin sa întareasca argumentele prin care Ganoderma, Reishi sau Linghzi, a fost denumita „Ciuperca Nemuririi”.

(David Arora, 1986 - Mushrooms demystified)... http://en.wikipedia.org/wiki/Lingzhi

Datorita capacitatii pe care o are Ganoderma Lucidum de a ameliora anumite boli inclusiv cancerul, ea a dobândit o popularitate crescuta si a atras multe mijloace media care au început sa publice diferite rapoarte în legatura cu aceasta ciuperca miraculoasa.

În data de 16 august 1996, în ziarul national „China Times”, prof. Wang de la Institutul de Cercetari Medicale Taipei Yongzhong declara ca „Ganoderma este antialergica, antitumorala si ca este capabila sa genereze secretia de celule imunitare.” În continuare profesorul a adaugat ca experimentele contemporane au demonstrat ca 400 de mg de Ganoderma pot promova dezvoltarea celulelor imunitare.

Înca din 14 iulie 1993 Spitalul General Taipei Veterans publica din nou în „China Times” despre beneficiile polizaharidelor din Ganoderma, în privinta cresterii imunitatii corpului.

În ziua de azi, Medicina Traditionala Chineza considera Ganoderma Lucidum un medicament eficient în a vindeca multe boli.

Prof. Wang a prezentat descoperirile sale în ce priveste rolul preventiv jucat de Ganoderma Lucidum asupra cancerului. Rezultatele au aratat ca este necesara doar o cantitate mica de polizaharide pentru a obtine rezultate bune. Asadar Ganoderma este capabila sa reduca celulele albe infectate si sa opreasca activitatea celulelor canceroase.

Cercetarea prof. Wang a fost sprijinita de Consiliul International de Medicina care a publicat o revista cu privire la Cercetarea pentru Prevenirea Tumorilor.

Cercetarea pentru prevenirea cancerului a descoperit ca folosirea de polizaharide din Ganoderma, pentru a promova imunitatea poate împiedica dezvoltarea cancerului.

În acelasi timp Ganoderma transforma efectele negative ale celulelor canceroase în efecte pozitive.

În plus, prof. Wang a demonstrat ca o cantitate minima de polizaharide ajuta sa promoveze dezvoltarea de celule Marcofage si Limfocite. Din nou se dovedeste ca polizaharidele pot ridica imunitatea corpului.

Potrivit prof. Chen Hui Hua, a prof. Wong Yi Chen si a prof Tung Ta Chen, Ganoderma reprezinta o prevenire timpurie a cancerului. Acesti trei profesori de la Institutul Medical Taipei si Institutul Medical Taiwan au cooperat pentru a elabora un raport care sa dovedeasca ca Ganoderma Lucidum este capabila sa îmbunatateasca starile cancerigene, sa ajute la coagularea sângelui, sa îmbunatateasca sistemul imunitar si sa promoveze longevitatea. Acest raport este publicat în „Taiwan Health and Hygiene News” pe 18 ianuarie 1988. Acesti trei profesori au ajuns la aceasta concluzie dupa 3 ani de munca dificila în experimentare a Ganodermei pe animale.

În urma cercetarii asupra efectelor acestei ciuperci, ei au împartit functiile Ganodermei în cinci categorii: maresc durata vietii, produc anticorpi naturali, diminueaza durerea, împiedica formarea de blocaje în artere si asigura o recuperare rapida.

Prima categorie a fost dovedita de o femeie de 83 de ani ce suferea de cancer la plamâni si avea probleme cu tusea în special noaptea. Doctorii au prezis ca va mai supravietui doar trei luni deoarece flegma sa era cu sânge. Dupa consumarea de Ganoderma, viata femeii s-a mai prelungit cu înca un an, aceasta murind din cauze naturale, dupa 15 luni. Utilizarea pe termen lung s-a dovedit a împiedica celulele canceroase sa se raspândeasca spre alte parti ale corpului.

A doua categorie este capacitatea de a produce anticorpi naturali. În lumea industrializata de astazi, exista multe elemente negative ce îsi gasesc drumul spre corpul nostru prin gura, nas sau piele. Nici nu ne dam seama cât sunt de poluate apa si aerul ce ne înconjoara. Asadar pielea si sistemul respirator sunt mereu supuse la bacterii. Toate acestea pot fi cauza majora a cancerului. Ganoderma a adus o speranta pentru acestia iar cei ce o consuma regulat nu ajung niciodata la cancer.

Ganoderma drept controlor al durerii este a treia categorie mentionata de profesori. În ultimele stadii ale cancerului se produc dureri serioase. Solutiile „obisnuite” sunt sedativele si morfina, însa acestea au doar efecte temporare. Prin consumarea Ganodermei în mod curent, aceasta poate reduce aproape toata durerea si în acelasi timp împiedica alte celule canceroase sa se raspândeasca în alte parti ale corpului.

Potrivit unei statistici medicale, nu celulele canceroase în sine ar fi cauza actuala a mortii prin cancer, ci blocajul arterelor. Asadar va sfatuim sa folositi cantitati mai mari de celuloza si cereale pentru a împiedica blocajul arterelor.

A cincea categorie este capacitatea de a îmbunatati procesul de recuperare. Ganoderma este capabila sa ofere pacientilor de cancer o recuperare rapida dupa chirurgie.