Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

David Wagner si experimentul stiintific

Energii Tahionice

În toate inventiile sale, David Wagner a pus un pic de umor si de nazdravanie. În clasa a treia, a construit primul lui generator electric, pentru o expozitie stiintifica. Era un aparat artizanal, capabil sa aprinda trei becuri electrice de câte 100W. În copilarie, David Wagner era fascinat de modul în care energia magnetica se transforma în energie electrica. El povesteste ca observa cum energia care circula prin cabluri trecea efectiv dincolo de izolatie, catre o capacitanta superioara sau pamânt. Vazând cum energia se roteste în jurul cablurilor si se scurge în palma cu care tinea cablul, David Wagner nu întelegea de ce nu simtea cantitatea foarte mica de energie care se scurgea. Mai mult, nu pricepea de ce niciuna dintre persoanele pe care le cunostea, nu era capabila sa vada cum se învârte energia în jurul cablului.

Frustrat de acest fapt, David Wagner a început sa formuleze un nou experiment, care spera ca îl va ajuta sa-si lamureasca învatatoarea si colegii de clasa. David Wagner a postulat ca, daca un curent electric care strabatea o conducta putea fi trecut într-un condensator încapator, cu capacitate de stocare mare si apoi descarcat pe pamânt, poate ca oamenii vor fi capabili sa vada ori sa simta fluxul de energie. Folosindu-si învatatoarea drept cobai, fara ca ea sa stie, s-a apucat sa-si demonstreze teoria.

David Wagner a asezat generatorul pe o masa, exact în fata catedrei, apoi a deconectat doua dintre cele trei becuri electrice, desurubându-le de la duliile generatorului. În continuare, a facut un orificiu în partea fierbinte a generatorului, prin care a trecut un cablu pâna la blatul metalic de la scaunul învatatoarei, izolând capatul liber al cablului cu banda izolanta, de culoare neagra. Dându-si seama ca avea nevoie de un potential de împamântare mare pentru a completa circuitul, a trecut un cablu de la împamântarea generatorului si l-a legat de capsatorul metalic al învatatoarei. Teoria lui David Wagner era ca daca îsi folosea învatatoarea pe post de condensator, aceasta avea sa simta, în sfârsit, la ce se referea el si poate ca întreaga clasa avea sa vada cum curge energia. Tânarul David Wagner a analizat efectele potentiale ale experimentului si a început sa devina nesigur în privinta rezultatului final. Nestiind exact ce urma sa se întâmple, în ultima clipa – când învatatoarea s-a întors în clasa si s-a asezat în scaunul de la catedra – a nascocit un plan de rezerva.

Lui David Wagner i-a venit ideea sa ceara ajutorul batausului clasei, explicându-i ca el, nefiind destul de puternic ca sa aprinda toate cele trei becuri, poate ar reusi batausul sa învârta manivela generatorului, suficient de repede pentru a aprinde toate cele trei becuri. Ei bine, batausul a raspuns prompt provocarii, fara sa stie ca doua dintre cele trei becuri fusesera desurubate. David Wagner a asteptat pâna când baiatul a aprins acel unic bec, care lumina la capacitate maxima. În momentul acela, David Wagner vedea cum energia iesea aproape prin fiecare por al corpului masiv al învatatoarei, care functiona ca un condensator. David Wagner a fost surprins ca ea nu o simtea si ca niciunul dintre colegi nu parea capabil sa vada aceasta priveliste incredibila. Nedumerit, David Wagner a însfacat un teanc de hârtii si s-a pregatit pentru etapa finala a experimentului. S-a apropiat de învatatoare si a rugat-o frumos sa-i capseze hârtiile.

Experimentul a decurs exact asa cum prevazuse David Wagner. Energia stocata în corpul învatatoarei s-a descarcat prin mâna ei, în momentul în care a atins capsatorul metalic. Efectiv, corpul ei a actionat ca un condensator de mari dimensiuni, acumulând o cantitate uriasa de energie, care s-a descarcat prin bratul ei, îndreptându-se catre împamântarea capsatorului. Într-o fractiune de secunda, învatatoarea a simtit cât se poate de clar aceasta energie. Teoria lui David Wagner fusese confirmata. Când energia de la generator a urcat prin corpul învatatoarei, femeia a început sa tipe cât o tinea gura.

În timp ce învatatoarea tipa – cu parul maciuca – David Wagner si-a dat seama ca, în chip ciudat, fusese demonstrata si a doua parte a teoriei lui. Colegii puteau sa vada rezultatul fluxului de energie. Batausul, care continua sa învârta de manivela generatorului, a început sa râda din toti rarunchii, atragând atentia învatatoarei, care pâna atunci nu observase ce facea el lânga generator. Copilul nu stia ca el produce energia electrica pe care o simtea femeia, însa tipetele ei si parul zbârlit i se pareau grozav de amuzante. Învatatoarea a presupus imediat ca el era vinovat de cele întâmplate si a început sa urle la el, ca sa iasa afara din clasa. I-a cerut sa mearga imediat în cabinetul directorului scolii. Au plecat împreuna spre cabinetul directorului si toata lumea o auzea cum tipa si îl mustruluieste pe bataus.

David Wagner a fost uluit de aceasta reactie în lant si, în acelasi timp, s-a gândit ca era posibil sa fi întrecut un pic masura. A demontat repede firele si a însurubat la loc cele doua becuri, cât a putut de strâns. Un cadru didactic a intrat în clasa lor si i-a anuntat ca învatatoarea îsi revenise, dar ca acum era la cabinetul medical si nu avea sa mai tina ore, în ziua respectiva. David Wagner era usurat, dar si îngrijorat. În urmatoarele doua zile a chiulit de la scoala, apoi familia lui s-a mutat într-un alt cartier, iar el a fost înscris la o alta scoala.

Abilitatile lui David Wagner i-au asigurat succesul în tot ce a întreprins în viata. La un moment dat, a ajuns sa lucreze pentru o companie aflata în Top 500, ca director la Quality Assurance. Într-o zi, în timpul meditatiei de dimineata, a avut o revelatie: “Astazi se va întâmpla ceva care îti va schimba viata pentru totdeauna! Tine minte, e spre binele tau!” Avea 28 de ani , îl extazia perspectiva de a descoperi o modalitate prin care oamenii sa ramâna verticali – sau, poate, o alta descoperire uluitoare, cum ar fi dispozitivul lui pe baza de energie cu viteza mai mare decât viteza luminii, sau o metoda mai buna de a contracara efectele câmpurilor electromagnetice. I-a împartasit perspectiva din acea dimineata unui coleg specializat în tehnologia spirituala. Mai târziu în aceeasi zi, l-a ajutat pe vicepresedintele companiei sa mute un dulap greu, plin cu acte. Dulapul a cazut peste el, l-a strivit si i-a fracturat trei discuri din sira spinarii. Peste câteva clipe, o echipa de oameni a ridicat dulapul de pe David Wagner, care zacea acolo, în niste dureri cumplite. Dar tot a izbucnit în râs, când prietenul lui tehnolog l-a întrebat: ”Asta era?” Da, a înteles David Wagner, chiar asta era.

David Wagner si-a fracturat trei discuri lombare, asa cum arata examenul RMN (rezonanta magnetica nucleara). Invaliditatea lui David Wagner era asa de grava, încât 14 medici ortopezi nu au reusit sa gaseasca o modalitate de a-l ajuta. Pâna la urma, unul dintre ei l-a convins pe David Wagner sa accepte o interventie chirurgicala. În timpul operatiei, chirurgul a lezat nervii din piciorul lui stâng. Se întâmplase tot ce putea fi mai rau. David Wagner trebuia sa se confrunte acum cu o durere insuportabila. I s-a facut o noua investigatie RMN, iar rezultatele i-au pecetluit viitorul. Nevoit sa traiasca în dureri mari si sa îndure toate neplacerile adiacente, David Wagner a ajuns sa aiba un handicap complet si permanent si a început sa primeasca ajutor de la stat. De-a lungul anilor, el a încercat tot ce se putea: cristale, bioenergie, magneti, meditatie, terapie Reiki, chiropractica, preparate farmaceutice, jacheta roya-light, cortizon si faimoasa chirurgie. Nimic nu a functionat. Nimic nu i-a calmat durerea care nu îl lasa sa mearga mai mult de 15 minute, sa stea pe scaun mai mult de 20 de minute, sa conduca, sa-si ia bebelusul în brate sau chiar sa-si îmbratiseze sotia. Viata lui David Wagner era o lupta pentru a gasi pozitii care sa nu-i provoace prea multa durere.

Apoi, dupa mult timp, într-o zi, când se afla într-o stare de meditatie profunda, David Wagner si-a analizat propria existenta, si-a trecut în revista toata viata, încercând sa localizeze acel moment de iluminare în care i se spusese: “Tine minte, e spre binele tau!” Abia atunci, fiinta lui David Wagner a fost strabatuta de adevarata revelatie cu privire la viitorul lui. În clipa aceea a avut viziunea întregului proces prin care materialele naturale sunt restructurate la nivel submolecular, pentru a conduce energia tahionica. Acesta sa fi fost raspunsul? Într-adevar, acesta era raspunsul, iar procesul respectiv a devenit cunoscut sub denumirea de tahionizare TM. Materialele tahionizate sunt indispensabile pentru vindecarea holistica si trezirea spirituala. Imediat ce a construit primul dispozitiv tahionic, David Wagner s-a apucat sa faca experimente cu primele materiale tahionizate. Asezând aceste materiale pe zona lezata din regiunea toracica, David Wagner a început sa simta si sa experimenteze efectele tamaduitoare ale tahionului. În decursul urmatoarelor patru luni, David Wagner a constatat ca durerea de spate scadea, treptat, în intensitate. Dupa sase luni de folosire constanta, David Wagner a început sa constientizeze ce potential avea inventia lui, la nivel global.

Timp de peste un an, David Wagner si-a testat produsele pe mai mult de o mie de oameni, iar în 1991 si-a facut publice descoperirile, înfiintând Advanced Tachyon Technologies. În prezent, activitatea lui se concentreaza asupra transformarii energiei tahionice în energie folosita pentru a vindeca sistemele biologice. Descoperirea monumentala a lui David Wagner a initiat o adevarata revolutie, care transforma atitudinea lumii fata de medicina energetica.


În România, inventiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala), si pe care noi vi le oferim.

Puteti comanda produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala)direct de pe site-ul www.planet-tachyon.com/kosmetikos folosind în acest sens ghidul de înscriere si ghidul de comenzi produse, sau contactati-ne: 0722 841 888, 0724 169 997.

În Timisoara, pentru tratamente cu produse tahionizate (tratamente energetice - ultracocon, masaj cu uleiuri, geluri, creme tahionizate, tratamente faciale cosmetice cu produse tahionizate, etc.) ne puteti contacta si la:

Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700).

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare

Telefon programari: 0722 841 888 sau 0356 001 022