Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Istoricul cercetarilor despre energia tahionica

Energii Tahionice

Culturile stravechi extrem de evoluate stiau cum sa foloseasca energia tahionica invizibila. De pilda, preotii evrei din vechime purtau lenjerie intima din in, pentru ca stiau ca atrage energia tahionica (chiar daca nu o numeau asa).

Noi stim acum ca inul este o antena energetica naturala pentru energia tahionica. Totusi, în epoca moderna, redescoperirea energiei tahionice invizibile si a extraordinarului ei potential, a început cu inventiile revolutionare ale lui Nikola Tesla (1856 – 1943).

Ani de-a rândul, Tesla a lucrat la o metoda pentru folosirea unei surse de energie invizibila, ca alternativa la generatoarele de curent alternativ, pe care tot el le inventase.

Sponsorul sau, George Westinghouse, se temea ca va suferi pierderi financiare substantiale de pe urma acestei noi inventii si a luat masuri drastice pentru a împiedica succesul lui Nikola Tesla. În cele din urma Nikola Tesla a renuntat la Westinghouse si a continuat pe cont propriu, însa eforturile lui au fost distruse de oameni fara viziune si constiinta.

În vara lui 1931, Nikola Tesla, împreuna cu nepotul sau, Peter Soro, a efectuat teste încununate de succes, si bine documentate, folosind un motor care punea în functiune un automobil, fara o sursa de energie vizibila. Ei au utilizat un Pierce Arrow care, la vremea respectiva, era un vehicul motorizat puternic si luxos. Folosind “convertorul de energie” inventat de el si fara nici un fel de combustibil, masina a atins viteze de pâna la 128km/h. Nikola Tesla îsi realizase scopul. Tehnologia functiona.

Asadar, problemele generate de folosirea combustibililor fosili ar fi putut fi solutionate înca din anii 1930. Însa, la câteva luni dupa ce inventia lui Nikola Tesla a fost finalizata, compania de automobile Pierce Arrow a dat faliment.

Mai mult ca sigur ca la originea acestui nefericit eveniment au stat oameni influenti, care se temeau ca vor pierde bani din pricina noii inventii a lui Nikola Tesla. În felul acesta, Nikola Tesla a fost pentru totdeauna lipsit de oportunitatea de a-si prezenta tehnologia în fata marelui public.

Convertorul lui Nikola Tesla a fost, probabil, primul dispozitiv cu energie libera, al epocii moderne. Acest convertor transforma o energie nevazuta, în frecventele utilizabile ale energiei electrice. E posibil ca energia tahionica sa fi servit ca element de legatura al acestei tehnologii. Convertorul lui Nikola Tesla putea fi folosit pentru a pune în functiune automobile de toate tipurile si, totodata, putea alimenta cu energie electrica cladiri de tot felul si complexe rezidentiale.

Un alt pioner al cercetarilor în domeniul energiei libere a fost Dr. T. Henry Moray, din Salt Lake City. Moray a reusit sa construiasca pentru o astfel de energie, un convertor care cântarea doar 28 kg, dar dezvolta o putere de 50 kw. Pe 13 iulie 1931, Dr. Moray si-a prezentat inventia la Oficiul American de Brevete, care a confirmat ca mecanismul functiona perfect si genera 50 kw, fara o sursa de energie vizibila. Însa, pe motiv ca sursa de energie era invizibila si nedetectabila, cererea de brevetare a lui Moray a fost respinsa. Asa cum se întâmplase si cu Nikola Tesla, Dr. Moray a fost blocat de cercuri politice si economice ignorante, care, în obtuzitatea lor, au anihilat un viitor în care era posibil sa nu se mai utilizeze combustibili fosili si energie nucleara. Pâna a încetat din viata, în 1974, Dr. Moray si-a împartasit cunostintele unor mici grupuri de savanti interesati în acest domeniu. Ca si Nikola Tesla, si Dr. Moray a primit amenintari cu moartea.

Cum era si firesc, aceste amenintari l-au facut sa fie mai prudent si mai retinut în a-si prezenta inventia.

Din biografiile lui Nikola Tesla si ale lui Dr. Moray, devine limpede ca problemele ecologice si sociale pe care le creeaza, la nivel global, actualele tehnologii utilizate pentru a genera energie ar fi putut fi rezolvate cu mult timp în urma. Exista deja tehnologii care ar putea furniza energie tuturor oamenilor, fara efecte secundare negative. Ele sunt viabile si nu exista nici un motiv logic pentru ca aplicarea lor sa fie întârziata. Poate ca ne lipseste înca maturitatea de constiinta care sa faca posibila utilizarea lor. Ar fi simplu sa dam vina numai pe politicienii ignoranti si pe liderii economici hrapareti. Din perspectiva spirituala, însa, oamenii aflati la putere, nu fac decât sa oglindeasca societatea care i-a creat. O societate umana bazata pe armonie si compasiune, nu ar produce astfel de lideri hrapareti si obtuzi.

Chiar daca inventarea convertorilor de energie libera, este în sine, un lucru minunat, ei nu reprezinta remediul principal pentru problemele cu care ne confruntam la scara globala. Este nevoie de o transformare a constiintei globale, ca sa întelegem cu adevarat si sa creeam solutiile si transformarile necesare pentru vindecarea planetei. Mai mult decât oricând, avem nevoie sa ne reîntoarcem la o stare de armonie, echilibru si vindecare – deopotriva la nivel individual, cât si global. Numai dupa ce vom parcurge acest proces de transformare, utilizarea tehnologiilor alternative care sustin viata se va impune ca o consecinta logica.

Prin urmare, nu de mecanisme noi pentru a genera energie avem nevoie (inventiile lui Nikola Tesla si Dr. Moray sunt mai mult decât suficiente), ci de modalitati prin care sa înlesnim trezirea spirituala si vindecarea – pentru noi însine si pentru planeta. Întrucât materialele tahionizate ne ajuta sa obtinem o stare de sanatate si de armonie perfecta, asa cum este ea continuta în energia punctului zero, produsele tahionice dispun de un potential plin de sperante, pentru a ne ajuta sa realizam acea evolutie globala, la nivelul constiintei.

În România, inventiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala), si pe care noi vi le oferim.

Puteti comanda produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala)direct de pe site-ul www.planet-tachyon.com/kosmetikos folosind în acest sens ghidul de înscriere si ghidul de comenzi produse, sau contactati-ne: 0722 841 888, 0724 169 997.

În Timisoara, pentru tratamente cu produse tahionizate (tratamente energetice - ultracocon, masaj cu uleiuri, geluri, creme tahionizate, tratamente faciale cosmetice cu produse tahionizate, etc.) ne puteti contacta si la:

Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700).

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare

Telefon programari: 0722 841 888 sau 0356 001 022