Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Era energiei libere – solutia perfecta pentru sanatatea ta si a copilului tau

Energii Tahionice

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.planet-tachyon.com/kosmetikos

Descoperirea energiei libere si a potentialului ei uluitor a început cu inventiile revolutionare ale lui Nikola Tesla (1856-1943). În 1931, “transformatorul de energie” a lui Tesla a alimentat un “Pierce Arrow” (un automobil foarte greu si luxos), pâna la viteza de 80 mile pe ora, pe durate lungi de timp. Tesla a inventat o alternativa pentru generatoarele de curent alternativ. Problemele legate de combustibilii minerali puteau fi rezolvate înca de la începutul anilor 1930 daca mediul politic si de afaceri ar fi fost receptiv. El reusea oare sa acceseze energia tahionica? S-ar putea sa nu aflam niciodata. Un alt pionier în cercetarile legate de energia libera era Dr. T. Henry Moray, care a reusit sa dezvolte un transformator care avea doar 28 kg greutate si avea o capacitate de 50kw. În momentul prezentarii inventiei la oficiul de brevetare, s-a confirmat ca functioneaza si ca genereaza 50kw putere fara nici o sursa de energie vizibila. Totusi, deoarece sursa de energie era invizibila si de nedescoperit, cererea pentru brevet i-a fost respinsa. Cu toate ca aceasta întâmplare suna ca dintr-o comedie, chiar s-a petrecut. Ca si Tesla înaintea lui, Moray a fost oprit de forte politice si economice puternice, dar cu viziuni înguste. Era tahionica a început. Prin cercetarea energiei libere, stiinta a afirmat - dupa care s-a si dovedit indirect - existenta energiei tahionice.

Astazi, cu totii recunoastem potentialul ei. Cu toata opozitia, era tahionica a început. În 1966, Gerald Feinberg a definit energia tahionica fiind ”o particula subatomica, mai rapida decât lumina”, pentru a unifica viziunea lumii stiintifice si terminologia stiintifica referitoare la energia care este mai rapida decât lumina.

Transmitem multumiri si recunostinta diferitilor oameni de stiinta, din trecut si din prezent, care au asigurat fundatia acestei noi ere, si au pavat astfel drumul erei tahionice.

Problema nu mai consta în dovedirea existentei energiei tahionice. Problema reprezinta utilizarea acestei energii. Multi cercetatori recunoscuti au lucrat în acest domeniu, cu diferite rezultate. Ceea ce acesti cercetatori încercau si încearca sa realizeze este conversia energiei tahionice în energie electrica utilizabila.

David Wagner are o viziune diferita despre utilizarea energiei tahionice. Viziunea lui este recunoasterea clara a faptului ca, conversia energiei tahionice în energie electrica utilizabila, nu ar rezolva de fapt criza în crestere a acestei planete, deoarece aceasta nu este o criza de energie, ci de constiinta.

David si-a dat seama ca orice se dezvolta din domeniul câmpurilor tahionice si realizarile sale în fizica aplicata, sunt direct responsabile pentru procesul de tahionizare, care restructureaza anumite materiale la nivel submolecular, creînd antene tahionice permanente. Abilitatea lui de a utiliza energia tahionica si abilitatea lumii stiintifice de a dovedi rezultatele sunt direct responsabile pentru revolutia care a afectat peste 55 de tari pâna acum. Inovatia tahionizarii foloseste potentialul infinit al energiei tahionice aducând beneficii vietii pe pamânt si ajuta la elevarea constiintei. Asta era opera vietii lui. Inventia lui, procesul de tahionizare si seminarul “Quality of One” au schimbat modul de a privi si de a trai viata pentru mii de oameni. Pentru a întelege pe deplin aceasta revolutie, ar fi util sa întelegem relevanta tahionilor, în vindecarea stiintifica si dupa aceea în cea holistica.

Procesul de tahionizare al D-lui D. Wagner este 100% brevetabil. Totusi, dupa lungi deliberari a luat decizia de a tine dreptul de proprietate asupra acestui proces. El presupune ca acest lucru a salvat milioane de dolari din procese legate de drepturile de autor si a urmarit în mod consecvent pastrarea preturilor materialelor la un nivel cât mai scazut posibil. Mai mult, cu exceptia bijuteriilor de aur si a conversiilor valutare (datorate fluctuatiilor dolarului si ale aurului), Advanced Tachyon Technologies nu a crescut nicioata pretul la instrumentele tahionizate.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.planet-tachyon.com/kosmetikos

Deoarece procesul este patentat, exista o limita a ceea ce poate fi discutat. Nu o sa fie toti satisfacuti în nevoia de a întelege complet procesul de tahionizare. Cu toate ca nu putem sa destainuim cum functioneaza procesul de tahionizare, putem sa va spunem ce nu este. Procesul de tahionizare nu este un proces de manipulare sau transfer de frecventa sau rotatii. Nu este o tehnologie de bobina de înalta frecventa. Nu este un transfer radionic sau SE5. Tahionizarea nu foloseste geometrie sacra pentru a încarca produsele, nici nu necesita rugaciune sau meditatie. Nu este o tehnologie bazata pe fotoni. Tehnologia nu foloseste cristale sau procese orgonice. Nu foloseste magneti. Nu este deloc sensibil la cel care opereaza.

Ceea ce este procesul de tahionizare, este un cadou pentru planeta. A schimbat si ajutat evolutia si vindecarea tuturor celor care au gasit-o. Creaza armonie din dizarmonie. Are potentialul de a readuce planeta si locuitorii ei la sanatate, armonie si unitate. Utilizarea produselor tahionizate în mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturala, o asimilare crescuta a vitaminelor si mineralelor disponibile, energie crescuta în activitatile fizice, o constienta crescuta asupra energiilor subtile, îmbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, îmbunatatire exceptionala în activitatile atletice si regenerarea muschilor. Atunci când atletii folosesc aceste produse, observa o scadere semnificativa a oboselii, permitând cresterea performantelor. Pentru a întelege cum functioneaza tahionii, trebuie sa începem cu explorarea secretelor universului si a naturii ei.

Fizica tahionilor.

În fizica cuantica, energia care umple cosmosul este numita “energia punctului zero”. Aceasta energie este fara forma, omniprezenta si mai rapida decât viteza luminii. Este de o inteligenta infinita si contine tot ce este necesar pentru a crea forma perfecta. Nu are rotatie, frecventa sau oscilatie. Nu are forta gravitationala. Energia tahionica este omniprezenta, fara limite si are tot potentialul pentru a crea forme perfecte în univers. Ca si energia punctului zero, nu are rotatie, oscilatie sau frecventa si nu este afectata de gravitatie. Diferenta reala între energia tahionica si energia punctului zero este ca energia tahionica are forma.

O analogie simpla s-ar vedea daca ne-am gândi la ocean în toata vastitatea sa. Oceanul contine un numar infinit de picaturi în ea, si cu toate acestea, ca si energia punctului zero, este fara forma. Daca ai scoate o picatura din ocean, aceasta picatura ar contine toate caracteristicile oceanului, dar acum ar avea forma. La fel si energia tahionica contine tot ceea ce exista în energia punctului zero, dar are forma.

Condensarea energiei punctului zero în energie tahionica este începutul continuumului energetic, care este responsabil în mod direct pentru toate formele de pe planeta. Urmatorul pas în acest continuum energetic este cel mai bine descris cu termeni simplificati din fizica.

Pentru aceasta descriere o sa studiem ca si exemplu, interactiunea energiei tahionice cu particulele din familia Lepton.
Prima particula elementara din familia Lepton este un pion. Pionul exista sub viteza luminii si are o orbita complexa, care se poate calcula matematic, pe care o numim Câmpul Energetic Subtil de Organizare – CESO (Subtle Organizing Energy Field). Aceste CESO exista chiar sub viteza luminii si sunt direct responsabile pentru convertirea energiei tahionice în frecvente necesare pentru a evolua, organiza si crea forma perfecta. Desigur toate formele includ diferite frecvente. CESO-urile convertesc energiile tahionice în frecventele specifice necesare pentru forma specifica fiecarui CESO. În cazul studiat, CESO pe care îl examinam, tine pionul pe orbita lui. CESO-ul pionului, care se afla chiar sub viteza luminii interactioneaza cu tahionii care au viteza supraluminica. Pe masura ce tahionul este convertit de catre CESO la frecventa pionului, pionul evolueaza instant într-un muon. Muonul nou are o orbita care este de 10 ori mai mare decît cea a unui pion. CESO-ul muonului se afla tot sub viteza luminii. Pe masura ce CESO-ul muonului interactioneaza cu tahionul, orbita se extinde înca o data, si muonul evolueaza instant într-un electron. Acest electron nou are o orbita care este de 207 ori mai mare decât cea a muonului. Acest proces continu al CESO-ului de a converti tahionii în frecventele necesare nu se opreste aici, ci continua pe toata aceasta cale a continuumului energetic. Continua pâna când, pâna la urma forma perfecta este atinsa, fie o fiinta umana, fie orice forma pe care o cunoastem. Energia tahionica este energia de legatura a universului si este responsabila pentru crearea tuturor formelor de pe aceasta planeta. Energia tahionica este elementul cheie în curgerea energiei de la infinitul fara forma, pâna la forma perfecta. Acesta este continuumul energetic.

Ca la orice forma într-un univers sub viteza luminii, CESO nu poate depasi viteza luminii. Acesta este un punct foarte important. Lumea noastra este o lume a formei si din aceasta cauza, singura cale pentru lume de a crea o legatura cu energia puctului zero este prin energia tahionica. Energia tahionica contine în ea tot potentialul necesar pentru a crea continuumul energetic perfect în fiecare forma individuala de viata. Tot ceea ce se petrece în corpul uman de exemplu, exista într-o forma perfecta în energia tahionica. Un exemplu excelent pentru acest lucru este regnul animal. Putem vedea ca acele animale care nu au cazut sub influenta umana în nici un aspect, traiesc o viata complet sanatoasa. Mamiferele de exemplu au o durata de viata care este de sapte ori perioada lor de crestere. Pentru oameni, asta ar însemna 140 de ani de viata perfect sanatoasa. Din cele 40.000 de boli cronice si degenerative care sunt cunoscute în medicina umana, doar câteva sunt cunoscute în cadrul animalelor salbatice. Aceasta pentru ca animalele salbatice nu au capacitatea de a bloca continuumul energetic si sa creeze astfel deficiente si boli. Firesc, natura este aproape perfecta si astfel este si caracteristica energiei tahionice. Continuumul energetic este curgerea continua a energiei, de la energia nelimitata a punctului zero, contractându-se în forma ei tahionica cu viteza supraluminica. Tahionul apoi interactioneaza cu CESO, care îl converteste la frecventa CESO, creând în final matricea energetica din care toate formele fizice sunt create. Continuumul energetic se întinde de la expansiunea infinita fara forma la contractia formei finite.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.planet-tachyon.com/kosmetikos

Odata ce întelegem ca acest continuum exista, si modul în care ea functioneaza, putem întelege efectele blocajelor în curgerea energiei în proces.

Din punctul de vedere al vindecarii holistice, vindecarea este o vindecare integrata la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Evoluam pe o spirala ascendenta continua de ordine si apoi haos, spre un nivel mai înalt de ordine prin haos si boli, spre nivele si mai înalte de ordine. Haosul este o treapta de la un nivel de ordine spre unul mai înalt. Toata lumea experimenteaza acest lucru, chiar daca nu este constienta de asta. Fiecare nivel nou de ordine este un nivel nou de sanatate. Energia tahionica este cheia catre trecerea prin haosul si stresul vietii cotidiene, creând o noua ordine si calitate a vietii. Obiectele tahionizate ne ajuta în mare masura sa facem miscarea mult mai rapid. Utilizarea tahionilor prezinta nu numai un model holistic de vindecare ci si un proces prin care ne putem apropia de o sanatate radianta si de comuniune cu Tot ceea ce Exista.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.planet-tachyon.com/kosmetikos

Energia tahionica: o paradigma noua în vindecarea holistica. Sanatatea, armonia si vindecarea holistica a corpului, emotiilor, a nivelelor mentale si spirituale sunt toate bazate pe o sursa de energie care este indispensabila existentei noastre. De aceea, vindecarea la orice nivel depinde de conectarea la aceasta energie primordiala, care este sursa existentei. De la întretinere si întinerire pâna la cele mai adânci nivele ale vindecarii holistice, toate sunt posibile prin abilitatea noastra de a ne conecta la sursa de energie care creaza si energizeaza forma existentei materiale asa cum o cunoastem.

Ca sa putem aprecia si întelege cu adevarat principiile vindecarii prin tahioni, ne este de mare ajutor sa revedem pe scurt teoriile vindecarii vibrationala din medicina holistica.

Abordarea vibrationala include terapii ca: terapia orgonica, terapia cu câmpuri magnetice, radionica, biorezonanta, energia fotonica, homeopatia, vindecarea prin geometria formelor sacre, cristale, cromoterapie, elixire din flori si pietre pretioase, terapia sunetelor, bobine opuse, lucrul cu ioni negativi sau neutrino, cuart sau alte particule si frecvente care sunt complicate prin oscilari individualizate si prin rotatii spre stânga sau dreapta, negativ, pozitiv sau neutru. Toate aceste metode se bazeaza pe un singur principiu. Înauntrul continuumului energetic din corpurile noastre subtile se pot manifesta blocaje la orice nivel de frecventa. Aceste blocaje cauzeaza problemele de sanatate.

Aplicate în mod adecvat, utilizarea energiilor de diferite frecvente poate duce la rezultate excelente, daca cineva stie cu ce frecventa are de-a face si în ce masura trebuie aplicata frecventa respectiva. Totusi, toate aceste metode au trei impedimente inevitabile:

 • 1. Efectele energiei cu o frecventa specifica, cum sunt cele folosite în medicina vibratiilor, sunt limitate la acea frecventa. Energia fotonica de exemplu este descrisa ca fiind pachet de energie de lumina. Oamenii de stiinta folosesc acest concept sa faca referire la lumina sub aspectul de particule. Fotonii sunt asociati cu o unda electromagnetica de o frecventa definita. Frecventa este între 4-65 micrometri. În momentul de fata exista un singur echipament, care emite energie fotonica din spectrul infrarosu la lungimea de unda 4-16 micrometri. Aceasta este o banda îngusta din totalul posibilelor frecvente ale energiei fotonice. Aceasta banda îngusta de frecvente corespunde cu o frecventa în corpul energetic. Daca ar exista un blocaj pe aceasta frecventa energetica, ar însemna o deficineta energetica între nivelul blocat si corpul fizic. Dar ce se întâmpla daca blocajul se afla între 18-35 micrometri? În acest caz, aplicarea acestei energii fotonice ar putea avea ceva influenta indirecta dar cu siguranta nu ar putea elimina blocajul, nici sa reconecteze sistemul la continuumul energetic. Deci dupa cum vedeti, unul din impedimentele semnificative al medicinei energetice este ca trebuie sa stii exact la ce frecventa este blocajul pentru ca sa poti aplica frecventa potrivita.

 • 2. Toate metodele terapeutice subtile, în afara de tahioni, sunt doar frecvente izolate din întreg. Accesarea spectrului complet de frecvente si de informatii pentru a curata întregul sistem si de a restaura functionalitatea continuumului energetic poate fi dificila daca utilizam o abordare pe o singura frecventa, deoarece oamenii au blocaje multiple la diferite frecvente.


 • 3. De asemenea, energiile de o anumita frecventa pot avea si efecte distructive. Exista doua motive pentru aceasta:
  a) excesul unei frecvente de energie poate fi la fel de daunator ca si deficienta energetica
  b) deoarece o frecventa nu are inteligenta, determinarea frecventei necesare si a duratei de expunere ramâne la atitudinea, întelepciunea si specializarea utilizatorului.
  Un exemplu foarte simplu ne poate ajuta sa întelegem ideea. Soarele este o sursa magnifica de energie fotonica. O expunere de aprox. 20-30 minute pe zi este necesara pentru o sanatate optima. Totusi, aceeasi minge de energie fotonica o sa te prajeasca daca esti expus 4 sau 5 ore. Motivul este ca energia fotonica, ca si orice frecventa, nu are inteligenta si nu stie când sa porneasca sau când sa se opreasca. Deci tine de utilizator sa decida când sa opreasca expunerea, plecând de la soare. Alt exemplu este expunerea la energia magnetica.


 • 4. Este cunoscut de exemplu ca magnetii lucreaza la o anumita frecventa, având efecte diferite la polii de nord si de sud. Polul sud este activator. Daca este utilizat prea mult, poate crea o hiperactivitate în sistem si sa dauneze. De exemplu Dr. Cousens, M.D., autorul cartilor “Spiritual Nutrition and the Rainbow Diet”, “Sevenfold Peace”, “Conscious Eating”, director al Centrului de reîntinerire Copacul Vietii, a demonstrat prin experimente clinice ca la persoanele care utilizau saltele magnetice le-a crescut tensiunea arteriala, care totusi s-a redus în momentul în care li s-a recomandat sa nu mai foloseasca saltelele magnetice. Aceasta se poate petrece deoarece magnetii functioneaza pe o anumita frecventa si intensitate, dar nu au inteligenta de a sti când sa se opreasca din a emite.
Energia tahionica este total diferita de acestea. Tahionii nu sunt o frecventa, nici macar o abordare legata de frecvente. Frecventa, oscilatiile sau rotirile nu exista la nivelul la care opereaza tahionii - peste viteza luminii. Efectele lor sunt reglate de inteligenta interna a CESO-urilor. Când tahionii sunt aplicati pe o suprafata, CESO-urile convertesc în ceea ce au ele nevoie pentru a se restaura la echilibru si ordine perfecta. Tahionii nu vindeca, mai degraba furnizeaza energia pentru corp de a se vindeca singur. Aceste exemple simple sunt menite sa va arate dificultatile inerente în terapiile orientate pe frecvente si asupra rezultatelor controversate obtinute prin ele. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj urias deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea putem spune sincer ca energia tahionica este ceva total diferita si nu poate fi comparata cu nici o alta forma de medicina energetica sau amplificatoare subtile. Viata fericita ca superconductor. Tahionii sunt legatura evidenta între existenta formelor si existenta fara forme si ne ofera posibilitatea de a deschide o cale catre tot ce exista. Un alt aspect minunat al utilizarii energiei de la sursa este ca nu avem de-a face cu efecte secundare nedorite. Chiar daca aplicam atât de multa energie încât anumite parti ale corpului experimenteaza un proces de vindecare foarte rapid si foarte puternic, iar alte parti nu tin pasul, asta nu o sa fie o problema. Energia tahionica genereaza câteodata efecte de detoxifiere si vindecare, care pot fi coplesitoare pentru scurte perioade de timp, dar nu o sa fie rezultate negative niciodata. Energia tahionica este de asemenea libera de aceasta a doua limitare. Nu necesita prea multe cunostinte si experienta pentru a aplica energia tahionica în mod corect, deoarece, oricum, corpul nostru raspunde de procesul de vindecare. Nu o aplicam fortat pentru un anumit efect, ci mai degraba lasam corpul sa produca efectele ei vindecatoare. Energia tahionica este un simplu catalizator pentru acest proces de autovindecare.

Cândva stiinta si spiritualitatea s-au separat, fiecare urmându-si calea catre sursa existentei. Tahionii sunt o energie sinergica, reunind calea stiintifica si cea spirituala. Descoperirea potentialului nostru spiritual, a aduce armonie în toate aspectele vietii noastre si restabilirea unei sanatati radiante sunt scopuri firesti. Realizarea acestor scopuri depinde de cât de bine reusesc câmpurile noastre subtile energetice de organizare sa converteasca tahionii în diferitele frecvente care curg prin toate nivelele subtile ale fiintei noastre si pâna la urma în corpul nostru fizic. Nu este nevoie sa devenim ceva ce nu suntem cu adevarat. Putem deveni în schimb “superconductori”. În stiinta, un superconductor este un material care nu opune nici o rezistenta curgerii energiei. Ceea ce încercam sa facem în scopul unei sanatati optime este de a crea corpuri spirituale, mentale, emotionale si fizice care sa fie superconductori, care nu opun nici o rezistenta curgerii energiei cosmice care vine în viata noastra prin continuumul energetic. Din punct de vedere spiritual ne dam seama ca suntem co-creatori în ceea ce priveste starea noastra de sanatate. În masura în care nu cream nici un blocaj în curgerea energiei prin sistemul nostru, potentialul nostru spiritual se poate dezvolta. Suntem în stare sa cream sanatate radianta în vietile noastre si implicit nivele mai înalte ale bucuriei. Ca si superconductori ajungem spre o stare de sanatate optima si cel mai înalt nivel de ordine în procesul ordine - haos - ordine. Asta se petrece daca începem sa curatam toate blocajele cu tahioni. Fiecare blocaj eliminat sporeste bucuria energiei cosmice care curge prin noi. Putem sa simtim acest lucru în mod direct. Asa cum experimentam asta în mod repetat (dupa care experimentam energia divina care ne umple în mod constant cu bucurie, pace si multumire) începem sa întelegem ca suntem aceasta energie divina.

Avem alegeri în viata pe care suntem obligati sa le facem. Alegem oare sa cream un stil de viata, un regim, un mod de a fi în lume care ne ajuta sa devenim superconductor? Sau alegem sa ignoram legile naturii si cele divine, creînd practic mai mult haos, entropie si degenerare în vietile noastre? Cum facem aceste alegeri? Este pur si simplu o alegere constienta sau sunt alti factori care influenteaza aceste decizii de îmbunatatire sau degradare a vietii? Ce ne determina sa alegem sa devenim mai mult sau mai putin un superconductor al continuumului energetic? Raspunsul exista într-un moment al adevarului.

Momentul adevarului.

În teoria ordinii/haosului exista un termen numit punct de rascruce sau de bifurcatie. Acesta este punctul coplesitor, punctul sau momentul adevarului în care corpul ori se strica, de exemplu manifesta boala, sau exista o miscare spre o sanatate mai buna, ridicând corpul spre un nivel mai înalt al ordinii. În trecut, modul în care reactioneaza corpul la aceasta rascruce, era un mister – se îndreapta catre ordine si sanatate sau petrece un timp nedefinit în haos si boala? Astazi prin descoperirile legate de tahioni avem un mod de a influenta directia catre care un sistem se îndreapta. Energia tahionica echilibreaza si energizeaza CESO-urile care definesc sistemul. În acel moment al adevarului când apare o rascruce, o glanda, un organ sau sistem poate sa faca saltul spre o stare mai înalta de ordine, evoluînd astfel prin punctul de rascruce la un nivel mai înalt al ordinii. Când un sistem trece print-un punct de rascruce, si CESO-ul sistemului este energizat si echilibrat cu energie tahionica, sistemul se va îndrepta catre sanatate. În 1990 David Wagner a dezvoltat mijloace si tehnici specializate care pot crea un punct de rascruce într-un sistem pe durata unui tratament administrat de catre un Practicant Tahion. Prin aplicarea avansata a mijloacelor tahionizate si reconectarea sistemului la continuumul energetic, practicantul pregatit este capabil sa ajute complexul corp-minte-spirit sa se îndrepte catre un nivel mai înalt de ordine si sanatate.

Însa nu este nevoie sa fii un practicant specializat pentru a trai experienta de îmbunatatire a vietii cu ajutorul energiei tahionice. Oricine poate începe sa beneficieze de aceste mijloace pur si simplu prin furnizarea de energie tahionica într-un loc definit. Orice frecventa care este necesara este convertita în energie biologica de CESO astfel încât corpul poate sa se vindece singur.

Un exemplu simplu.

“Acum opt saptamâni mi-am scrântit glezna, suferind o rana care se umflase, se facuse vânata si ma durea, ajungând sa nu mai suport greutate pe glezna. Un chirurg ortoped mi-a examinat glezna, mi-a sugerat sa fac raze, deoarece dupa cât era de vânata era convis ca mi-am fracturat glezna. Rezultatele razelor mi-au iesit negative. O asemenea rana în mod obisnuit ar dura doua-patru saptamâni sa se vindece pentru a putea sa suport greutatea în mod confortabil si complet. Dupa doua zile de utilizare a benzilor tahionice pentru sport, umflatura era complet disparuta si eram în stare sa sar cu glezna mea ranita, fara nici o durere!”, scrie Cristina Cummings, M.D. Boala sau dizarmonia sunt blocaje în curgerea energiei prin continuumul energetic. Un blocaj în corpul emotional, de exemplu, ar crea o deficienta energetica pâna în corpul fizic. Cineva ar putea trai experienta acestui blocaj ca o posibila durere în zona lombara. Aceasta durere de spate va continua sa creasca pâna când exista blocajul. Rezulta ca acest blocaj este cel care trebuie eliminat. Blocajul este definit în principiu, ca o dezordine sau haos în continuumul energetic, cauzând o deficienta energetica. Blocajul poate fi fizic, mental, emotional sau chiar spiritual. Aceste blocaje sunt direct responsabile pentru deficientele energetice care creaza haos, dizarmonii si boala în corpul fizic. Energia tahionica fiind sursa energiei care organizeaza si sustine energetic CESO-urile, furnizeaza potentialul de a elimina aceste blocaje, restabilind echilibrul energetic.

Energia tahionica creaza un efect antientropic, organizeaza ceea ce este dezorganizat. Tahionii realiniaza si restaureaza CESO-urile la starea lor naturala de armonie si echilibru, astfel creînd sanatate.

Cercetarile au demonstrat procesele de tahionizare. Posibilitatile de echilibrare a lumii noastre sunt chiar infinite. Deoarece suntem devotati în a va furniza cele mai bune mijloace posibile, va oferim de asemenea posibilitatea de a avea obiecte si articole personalizate.

Lumea a început sa îmbratiseze viitorul si multe companii de peste tot din lume, incluzând Statele Unite, Japonia, Germania si Anglia folosesc programul nostru comun “Heal the Planet”. Acest program permite tahionizarea produselor altor companii sau produselor speciale tahionizate în producerea altor produse care vor ajuta la vindecarea planetei. Un exemplu simplu este Vita-Pur, o bautura cu enzime vii, derivata din ciupercile Kombucha, crescute într-un câmp tahionizat, special creat. Aceasta bautura europeana de asemenea contine apa tahionizata. Alt exemplu este Phone Cell, care a fost special dezvoltata într-o colaborare cu Japonia si Germania pentru a elimina efectele negative a telefoanelor celulare. Prin aceste colaborari, pot fi create produse noi prin companiile care sunt aliniate spre progres. Daca aveti o idee de care ar putea beneficia lumea, va rugam sa ne contactati.

La un nivel cosmic, când privim structura energetica completa a corpului, mintii, spiritului si complexului emotional, racordarea la energia tahionica îmbunatateste conexiunea noastra cu continuumul energetic la cel mai înalt nivel. Racordarea ultima îmbunatateste comuniunea cu divinul. Atunci când suntem racordati sau aliniati cu energia tahionica într-un mod particular care ne face energiile cosmice mai accesibile, este mai mare probabilitatea ca sa alegem vindecarea atunci când ajungem la punctele de rascruce. Energia tahionica are potentialul de a echilibra nu doar în interiorul microcosmosului, ci si sa ajute la restabilirea legaturii corpului, mintii si spiritului cu macrocosmosul.

Rezumat

Tahionii sunt o cheie pentru vindecare:

 • 1. Energia tahionica este sursa tuturor frecventelor.
 • 2. Energia tahionica nu este o frecventa.
 • 3. Energia tahionica energizeaza direct CESO, pe când frecventele nu.
 • 4. Tahionii contin întregul potentialul al continuumului nostru energetic.

Aceste patru afirmatii sunt principiile de baza a vindecarii tahionice. Acest întreg face ca efectele vindecarii cu energie tahionica sa devina universale. Energia tahionica poate doar sa creeze ordine în sistem si reorganizeaza si restructureaza Câmpurile Energetice Subtile de Organizare (CESO).

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.planet-tachyon.com/kosmetikos

Materialele tahionizate sunt antene permanente, capabile sa focalizeze energia tahionica. Cu energia tahionica tot complexul de nivele fizice si subtile ale continuumului energetic pot avea acces la tot potentialul necesar pentru vindecare. Pentru orice blocaj energetic, dizarmonie, deficienta energetica sau absenta ordinii în complexul corp-minte, putem gasi solutia viabila prin energia tahionica. Deoarece decizia schimbarilor apartine complexului corp-minte, rezultatele aplicarii energiei tahionice sunt totdeauna pozitive. Este posibil sa aplici atât de multa energie tahionica sistemulul nostru energetic încât acesta sa înceapa un proces de detoxifiere. Dar, amintiti-va: energia tahionica creeaza ordine din dezordine, astfel ca efectele daunatoare nu sunt posibile…

Dovada clara este ca tahionii tin de tehnologia viitorului. Ei ofera posibilitatea de a evolua prin haos într-un nou nivel de ordine. O sa ne eleveze constiinta si o sa ne redea echilibrul de a avea viziunea launtrica pentru a crea pace. Adevarul este ca tahionii nu pot schimba lumea, dar noi ca si indivizi putem. Noi stim ca înca nu este târziu. Daca fiecare dintre noi am putea gasi acel loc plin de iubire, pace si echilibru pe care tahionii îl aduc în viata noastra, atunci am putea sa schimbam lumea.

Pacea sa domneasca pe Pamânt.


În România, inventiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala), si pe care noi vi le oferim.

Puteti comanda produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante în orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala)direct de pe site-ul www.planet-tachyon.com/kosmetikos folosind în acest sens ghidul de înscriere si ghidul de comenzi produse, sau contactati-ne: 0770 544 279, 0722 841 888, 724 169 997.

În Timisoara, pentru tratamente cu produse tahionizate (tratamente energetice - ultracocon, masaj cu uleiuri, geluri, creme tahionizate, tratamente faciale cosmetice cu produse tahionizate, etc.) ne puteti contacta si la:

Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700), program 9.00 - 20.00.

Telefon programari: 0722 841 888 sau 0356 001 022 sau 0770 544 279