Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Cine este David Wagner?

Energii Tahionice

David Wagner s-a nascut īn anul 1959, īn Torrance, Germania.

Stramosii lui David Wagner au emigrat din Germania īn Canada, apoi īn Statele Unite. Bunicii lui au fost misionari crestini si au trait conform principiilor pe care le propovaduiau, fiind preoti īn Mexic, vreme de peste 28 de ani. Viata lor a fost o expresie spirituala a dragostei, devotiunii si compasiunii lui Dumnezeu, si au profesat o viata eliberata de doctrine, concentrāndu-se asupra cuvāntului lui Dumnezeu. Īn copilarie, toate acestea au avut o influenta covīrsitoare asupra lui David Wagner, care petrecea īn fiecare an patru luni alaturi de ei, traind īn devotiune fata de Dumnezeu. El a avut astfel prilejul sa-si analizeze si sa-si dezvolte propria comunicare cu Dumnezeu, iar ceea ce a īnvatat atunci a devenit piatra de temelie pentru viitoarele sale inventii si īnvataturi. Pe latura paterna, stramosii lui David Wagner au fost vindecatori si specialisti īn cristale, vreme de trei generatii – o traditie pe care el o continua. La vārsta de sapte ani, David Wagner a avut primul progres spiritual, dezvoltāndu-si capacitatea de a-si auzi calauza interioara, de a auzi ce gāndesc oamenii si de a vedea cum energia se misca īn tot ceea ce īnseamna natura.

Dupa ce si-a terminat studiile academice, David Wagner s-a angajat īn recent īnfiintata industrie a computerelor, unde s-a specializat īn tehnologia cu infrarosii asistata de computer si īn echipamente computerizate pentru diagnosticare. Īn 1983, īn domeniul telecomunicatiilor īncepeau sa se simta efectele revolutiei inaugurate de computere, iar David Wagner a devenit rapid un bun specialist. Abilitatea lui de a rezolva probleme si de a crea sau inventa solutii noi l-a ajutat sa lucreze cu satelitii din comunicatii – a inceput sa lucreze pentru o companie aflata pe lista Fortune 500, care lansa primul computer digital din lume. De asemenea, s-a ocupat de hardware si software, a inventat procese noi si a testat metode, toate acestea oferindu-i o pozitie privilegiata īn cadrul companiei.

Unul dintre rezultate a fost ca a inventat procesoarele de cāmp electromagnetic W.E.6 si W.E.7. Īnainte de a perfecta procesul de tahionizare, W.E.7, era considerat cel mai bun neutralizator al C.E.M. Ulterior, discurile din bioxid de siliciu tahionizate au devenit, la nivel mondial, instrumentul principal pentru restructurarea si eliminarea efectelor nocive produse de cāmpurile electromagnetice.

Cele mai multe dintre inventiile lui David Wagner au fost puse īn practica de companiile care l-au angajat. David Wagner a inventat multe dispozitive si procesoare. Īn 1990, douazeci de ani de cercetari si experimente au culminat cu inventarea procesului de tahionizare, care restructureaza materiale naturale la nivel submolecular.

Astazi, David Wagner este recunoscut si apreciat ca om de stiinta, inventator, antreprenor, scriitor, vindecator, consilier spiritual pentru verticalizare si pelerin pentru pace. David Wagner se afla pe lista Who's Who of America. Īn prezent, David Wagner este director executiv la Advanced Tachyon Technologies, membru īn consiliul de administratie la WholElectric International Inc., vicepresedinte la Peace 21, membru si vicepresedinte īn consiliul de conducere al Global Foundation, director al Tachyon Health Center, vicepresedinte al Essene Order of Light Inc., vicepresedinte al Vertical Living Inc., fondator al Tachyon Institute of Integrated Sciences, educator si consilier spiritual global.

David Wagner s-a perfectionat si acum preda trei niveluri la seminarul de renume mondial Quality of One si doua niveluri la seminarul pentru practicieni. De asemenea, David Wagner instruieste si certifica alti educatori inspirati īn cadrul seminarului Quality of One si a celui dedicat practicienilor. David Wagner preda īn mod curent īn Statele Unite, Europa si India.

Continua evolutie a lui David Wagner īn domeniul spiritualitatii l-a determinat sa exploreze multe metode si filosofii. Evolutia lui spirituala l-a ajutat sa īnteleaga, cu claritate, ca esenta īntelepciunii si adevarului lui Dumnezeu pot fi gasite numai īn inimile noastre, pe masura ce ne trezim, evoluam si īmbratisam comuniunea noastra Divina cu tot ce exista.


Īn Romānia, inventiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante īn orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala), si pe care noi vi le oferim.

Puteti comanda produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale exceptional de eficiente ca si adjuvante īn orice actiune de preventie afectiune, tratament afectiune (cancer si orice alta boala) si vindecare afectiune (cancer si orice alta boala)direct de pe site-ul www.planet-tachyon.com/kosmetikos folosind īn acest sens ghidul de īnscriere si ghidul de comenzi produse, sau contactati-ne: 0722 841 888, 0724 169 997.

Īn Timisoara, pentru tratamente cu produse tahionizate (tratamente energetice - ultracocon, masaj cu uleiuri, geluri, creme tahionizate, tratamente faciale cosmetice cu produse tahionizate, etc.) ne puteti contacta si la:

Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700).

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare

Telefon programari: 0722 841 888 sau 0356 001 022