Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Produse

LeveLuk SD-501

Kangen

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compact si usor de instalat. Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

detalii »

LeveLuk SD-501u

Kangen

Cel mai nou produs! Bucurati-va de calitatea si puterea aparatului SD501 in bucatarie(aparatul vine sub chiuveta) fara a mai sacrifica spatiul valoros acum. Simplu de utilizat, panou de comanda la SD501 vine montat pe, perete si dispune de un monitor LCD.

detalii »

LeveLuk SD-501 Platinium

Kangen

Noul LeveLuk SD 501 PLATINUM dispune de un design modern restructurat adaptat pentru a se potrivi bucatarii mai elegante de astazi. Aceeasi putere si performanta are SD501 intr-un design mai nou! Lider in industria de apa ionizata generata prin sistem de electroliza, SD501 PLATINUM este cel mai bun aparat din clasa sa.

detalii »

LeveLuk JRII

Kangen

JRII are trei placi de electrozi, care reduce consumul de energie. Datorita placilor solide de platina si titan, aceasta unitate poate produce atat apa puternic acida cat si apa puternic alcalina. Datorita consumului redus de energie si placi mai putine, aceasta masina este recomandata numai pentru persoane singure sau cupluri. Familiile ar trebui sa ia in considerare unul dintr-e modelele mai robuste de mai sus.

detalii »

LeveLuk DXII

Kangen

DXII este echilibru perfect intre buget si putere. Desi nu e la fel de robust ca modelele SD501, inca mai poarta aceleasi caracteristici automate si produce apa puternic acida si apa puternic alcalina

detalii »

LeveLuk Sunus

Kangen

Sunus este un model Enagic, are dimensiuni compacte si usor de transportat in calatorii! Sunus produce toate tipurile de apa (alcalina si de frumusete). Sunus nu produce apa puternic alcalina si nici apa puternic acida, de aceea are pretul mai mic decat celelalte aparate.

detalii »

LeveLuk Anespa

Kangen

Anespa indeparteaza clorul din apa de baie. Sistemul sau de cartuse dublu contine ingrediente terapeutice, care au un efect relaxant de izvor fierbinte. Apa este defalcata in grupuri mai mici, ceea ce face ca apa curata sa fie absorbita mai usor de corpul tau.

detalii »
Aparatele ENAGIC acum in Timisoara!

Suna acum!
0722 841 888
0356 001 022


Click aici pentru a comanda!


Ne puteti contacta la:
Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700) - Timisoara.

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare