Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Apa Kangen

Enagic

Compania Enagic a fost infiintata la Tokyo, Japonia in anul 1974, iar firma produce aparate de apa alcalina si alte tipuri de apa din 1982. In trecut, oamenii mergeau in muntii Himalaya, pentru a bea apa cu structura hexagonala, alcalina, foarte buna in prevenirea bolilor. Acesta este motivul pentru care compania Enagic a hotarat sa produca aparate casnice, medicale, pentru ca oricine sa le poata avea in casa, aparate care sa transforme apa de la robinet in apa pura, apa alcalina, in timp real. Kangen - intoarcerea la origine

Kangen este un cuvant japonez, cel mai bine tradus īn limba romana ca "revenirea la origine". Īn primul rand, ea descrie apa revenita la starea īn care a fost adesea gasita īn natura īnainte ca pamantul sa devina poluat. Īn al doilea rand, aceasta apa va ajuta organismul dumneavoastra pentru a reveni la starea lui initiala, atunci cānd a fost tanar - inclusiv toate organele si pielea.

Apa Kangen ajuta corpul sa elimine reziduurile acide care se depoziteaza in ficat, rinichi, artere, colon, articulatii si alte organe, favorizand in acest fel eliminarea celor mai des intalnite probleme de sanatate: constipatie, diabet, probleme de piele si par, hipertensiune, indigestii, obezitate, osteoporoza, dureri de cap, insomnii, artrite, etc.

Apa

Apa Kangen este o apa terapeutica. Kangen este o marca comerciala a companiei Enagic din Japonia. Kangen a devenit un cuvānt de uz casnic īn Japonia, iar acum este folosit mai ales pentru a descrie, apa sanatoasa, bogata īn minerale, curatata de impuritati, ionizata prin electroliza pentru a obtine hidrogen activ, care este abundent īn "extra" electroni. Acesti electroni suplimentari confera puternice proprietati anti-oxidante apei potabile.

Tipuri de apa

Aparatele Enagic produc 5 tipuri de apa:

  1. 1 - 3 tipuri de apa alcalina Kangen (8.5 pH, 9.0 pH, 9.5 pH)
  2. 2 - Clean Water (Apa Neutra - 7.0 pH)
  3. 3 - Acidic Water (Apa Acida - 4.0 pH - 6.0 pH)
  4. 4 - Strong Acidic Water (Apa Puternic Acida - 2.5 pH)
  5. 5 - Strong Kangen Water (Apa Puternica Kangen - 11.5 pH)


Aparatele ENAGIC acum in Timisoara!

Suna acum!
0722 841 888
0356 001 022


Click aici pentru a comanda!


Ne puteti contacta la:
Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700) - Timisoara.

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare