Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

De ce Apa Kangen?

Concurenta..

Pe piata exista mai multi producatori de aparate care ionizeaza apa Mai precis circa 40 de producatori, majoritatea in Asia. Motivul numarului crescut de asemenea producatori este faptul ca au inteles potentialul de piata si faptul ca procesul in sine, este foarte bun pentru sanatate. Evident fiecare din ei a incercat sa iasa pe piata cat mai ieftin incercand sa copieze cat au putut de bine aparatul Enagic, dar evident utilizand tehnologii si materiale mai ieftine altfel nu ar fi putut sa reduca atat de mult costurile.

Majoritatea competitorilor in dezbateri se raporteaza la aparatul Enagic, niciodata Enagic nu se raporteaza la altii. Este exact cum producatorii de automobile economice se raporteaza la confortul sau alte calitati ale companiei Mercedes cand fac publicitate propriei marci. Niciodata compania Mercedes nu se raporteaza la alte automobile cand face publicitate.

Enagic, producatorul aparatului pe care l-ati vazut este leader absolut pe piata mondiala cu toate ca pretul aparatului in sine este mai mult decat dublul multor aparate de pe piata. Motivele pentru care exista aceasta diferenta le gasiti mai jos si evident fiecare din noi decide care este alegerea cea mai buna si daca este destul de bogat ca sa isi permita sa cumpere lucruri ieftine...

1. Calitatea si implicit proprietatile apei sunt direct proportionale cu suprafata totala a electrozilor din interiorul camerei de electroliza. Acesti electrozi sunt partea cea mai scumpa din aparat intrucat sunt facuti din titan placat cu platina. Suprafata totala a electrozilor din aparatele concurente este de 32 ori MAI MICA decat cea din aparatul nostru!

2. Toate materialele din aparatul nostru sunt de ''grad medical'' adica pot fi introduse in organism fara pericol, ca si materialele din care sunt facute diferitele proteze care se introduc in mod chirurgical in organism. Titaniu de grad normal este de 4 ori mai ieftin decat cel de grad medical (calitatea tijelor). Toate celelalte aparate utilizeaza Titaniu grad IV, deci diferenta de cost este evidenta...

3. Titaniul in contact cu apa poate fi toxic pentru organism. Din acest motiv, electrozii de Titaniu se placheaza cu Platina, material inert in contact cu apa. Acest lucru se poate face prin doua metode cu costuri evident diferite : introducerea in baie de platina - acoperire corespunzatoare fara pericol de corodare si intoxicare - solutia Enagic, asa cum este facut aparatul nostru ; sau prin spray - solutia celorlati - cea care costa putin dar care pune in pericol viata oamenilor.

4. Calitatea cea mai importanta a apei ionizate, gradul de antioxidare este obtinut in mod continuu in baza puterii motorului din aparat. Aparatul nostru are o putere de 250 V in timp ce al concuretei are numai 80V. Din acest motiv dupa numai 12 minute de curgere, apa din celelalte aparate nu mai are propietatile initiale in timp ce apa din aparatul nostru si dupa 2 ore de curgere are aceleeasi proprietari.

5. Debitul de apa din aparatul concurentei : 2,5 lt/ minut (de abia curge). Debitul din aparatul nostru: 7 lt/min (debit normal).

6. Firma Enagic a patentat sistemul sau unic din lume de regenerare a elecrozilor. De ce este atat de important acest lucru? Datorita procesului de electroliza, dupa cateva luni de functionare electrozii se acopera cu un strat de minerale care impiedica procesul de electroliza si deci nu mai poate produce apa care ajuta la sanatate. Cu ajutorului acestui filtru de regenerare, aparatul nostru este singurul care are un filtru de regenerare care ne face masina cu aceleasi caracteristi ca si cea abia iesita din fabrica de fiecare data cand electrozii se acopera cu mineralele din apa. Deci, pe toata durata vietii de 15-20 ani, aparatul Enagic produce apa care ne schimba viata in bine. Celelalte aparate dupa cateva luni vor produce o apa care in cel mai bun caz este la fel cu cea de la robinet ...

7. Aparatul nostru produce fara limita orice cantitate de apa zilnica, chiar si 2000 litri. La celelalte aparate exista o limita zilnica de ordinul 10/20 litri, deci nu se poate da apa la multa lume.

8. Aparatul nostru este SINGURUL din lume care este inregistrat ca si APARAT MEDICAL si nu ca aparat de casa. Aceasta certificare este data de catre Ministerul sanatatii din Japonia...

9. In majoritatea spitalelor din Japonia exista aparatul nostru si nu al concurentei..

10. Suntem leaderi de piata absoluti, aparatul costa mai mult decat dublu decat celelalte dar avand in vedere cele de mai sus, exista motive intemeiate pentru acest pret, altfel piata ar fi penalizat firma si nu ar fi devenit leader.Aparatele ENAGIC acum in Timisoara!

Suna acum!
0722 841 888
0356 001 022


Click aici pentru a comanda!


Ne puteti contacta la:
Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700) - Timisoara.

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare