Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Ce spun expertii despre Apa Kangen?

Dr. David Carpenter, ND, autorul cartii "Schimba apa, Schimba viata" spune: Cred ca cel mai important pas pe care cineva poate sa il faca pentru imbunatatirea sanatatii proprii este sa bea apa KANGEN.

Wade T. Lightheart: "Pot sa spun cu incredere ca nimic nu reduce aciditatea corpului uman mai bine decat solutia simpla, cu un raport pret calitate foarte bun de la ENAGIC, respectiv apa KANGEN."

Este un fapt recunoscut in lumea medicala ca un colon curat si sanatos, este unul din precursorii cei mai importanti pentru o stare de sanatate buna si ca marea majoritate a afectiunilor corpului pornesc de la un colon acid si murdar.

Dr. Hiromi Shinya a dezvoltat procedeul de colonoscopie Ón 1968. Este o procedura prin care colonul poate fi examinat cu un aparat de fotografiat in miniatura introdus in colon prin orificiul rectal.

In filmul urmator, Dr. Hiromi demonstreaza cum apa Kangen curata colonul si in acelasi timp imbunatateste starea de sanatate

Aparatele ENAGIC acum in Timisoara!

Suna acum!
0722 841 888
0356 001 022


Click aici pentru a comanda!


Ne puteti contacta la:
Cabinetul KOSMETIKOS din Str.C. Brediceanu, Nr. 13 B, ap.18, parter (zona Pta. 700) - Timisoara.

Program de lucru

luni, marti, joi: 10.00 - 20.00
miercuri, vineri: 10.00 - 18.00
sambata: numai pe baza de programare