Kosm-Etikos® - Frumusete interioaraKosm-Etikos® - Terapii complementareKosm-Etikos® - Diana Harja - Arta Kosm-Etikos® - Ganoderma si GanoexcelKosm-Etikos® - Ganoderma si Ganoexcel

Noutati

Masajul bioenergetic al feţei

In urma unui nou curs de masaj predat de d-na Constanza Soru, la inceputul lunii ianuarie 2011, in Bucuresti, masaj insusit de Diana Harja, clientele cabinetului Kosm-Etikos si nu numai, pot beneficia de rezultate inegalabile, vizibile, pe care noua tehnica le pune in valoare. Aceasta tehnica reuneste miscari complexe de deblocare a meridianelor, stimuleaza puncte ce corespund - ca proiectie -organelor interne responsabile de aspectul eutrofic al pielii, elibereaza zona umerilor, zona cervicala de tensiuni acumulate in urma unei posturi incorecte indelungate, vertebre pozitionate incorect, reduce rigiditatea de la nivelul incheieturilor, asigura curgerea armonioasa a energiei de-a lungul meridianelor.
Datorita unei bune oxigenari a creierului, ridurile vor fi diminuate, iar pielea dobandeste o frumoasa luminozitate.

O parte a masajului cuprinde zona fetei ce va fi minutios lucrata cu miscari specifice de lifting. La nivelul fetei se lucreaza cu ulei de argan.

In limita locurilor ramase libere masajul se ofera gratuit in primele doua saptamani din februarie. Se lucreaza doar pe baza de programari.

Va asteptam.