Masajul bioenergetic al feţei

In urma unui nou curs de masaj predat de d-na Constanza Soru, la inceputul lunii ianuarie 2011, in Bucuresti, masaj insusit de Diana Harja, clientele cabinetului Kosm-Etikos si nu numai, pot beneficia de rezultate inegalabile, vizibile, pe care noua tehnica le pune in valoare. Aceasta tehnica reuneste miscari complexe de deblocare a meridianelor, stimuleaza puncte ce corespund - ca proiectie -organelor interne responsabile de aspectul eutrofic al pielii, elibereaza zona umerilor, zona cervicala de tensiuni acumulate in urma unei posturi incorecte indelungate, vertebre pozitionate incorect, reduce rigiditatea de la nivelul incheieturilor, asigura curgerea armonioasa a energiei de-a lungul meridianelor.
Datorita unei bune oxigenari a creierului, ridurile vor fi diminuate, iar pielea dobandeste o frumoasa luminozitate.

O parte a masajului cuprinde zona fetei ce va fi minutios lucrata cu miscari specifice de lifting. La nivelul fetei se lucreaza cu ulei de argan.

Va asteptam.

Sideris Organic Shop - Magazin de cosmetice organice, naturale, bio si ecologice. Creme bio si naturale pentru corp, ten, machiaje si farduri naturale, vopsea naturala henna, uleiuri de baza, uleiuri esentiale, unt de cacao si cocos. Cosmeticele bio organice nu contin parabeni, aluminiu, sulfati, derivati din petrol, ftalati, parfumuri artificiale sau coloranti sintetici si sunt ideale pentru vegetarieni si vegani.